пятница, 5 апреля 2019 г.

Як візуально збільшити простір ванної?

Всі фахівці дизайнери стверджують в один голос, що обробка ванної кімнати не така вже й легка справа. Наприклад, перед тим як починати, щось робити, необхідно пам'ятати, що у ванній кімнаті краще використовувати саме світлі тони, так як такі кольори зроблять вашу кімнату візуально просторіше. Цього якраз іноді бракує, коли ванна кімната мала за розмірами.

Існує ще багато різних прийомів для візуального збільшення розміру приміщення, які використовують при обробці ванних кімнат. Наприклад, для стін часто використовують для такого ефекту, глянсову плитку, вона відображає приміщення, і тим самим може створювати враження збільшення простору. Зазвичай від розміру плитки також залежить дуже багато чого, якщо плитка маленьких розмірів, то це тільки допоможе створити більш правдоподібний ефект. Кольорові рішення при укладанні плитки, також грають не останню роль, для зорового збільшення.

Наведемо приклад: якщо використовується плитка, на якій є горизонтальні смужки, то це надає справжній ефект обсягу. При цьому смуги не повинні бути повністю контрастними, якщо ви хочете потужного ефекту, колір повинен відрізнятися. Якщо ви вирішили зробити обробку ванних кімнат в тонах більш світлих, тоді потрібно щоб смуги були бежевого кольору.

Наступний спосіб, для того, щоб збільшити простір, це використання дзеркал. Для цього зовсім не обов'язково користуватися великими дзеркалами, цілком достатньо буде взяти кілька фрагментів дзеркал, і помістити їх в приміщенні на рівні ваших очей.

Також візуально розширити простір ванної кімнати може натяжна стеля. Щоб вийшов саме задуманий ефект, потрібно обов'язково встановити глянсові натяжні стелі. За рахунок того, що простір буде відображатися в них, виникне відчуття того, що стеля як би вище. Є й інші переваги, при установці такої стелі. По-перше, це захист в разі затоплення квартири, зверху. Він не тільки зможе захистити вас від попадання води, але також витримає будь-який обсяг води, і при цьому збережеться в цілості.

Після демонтажу, всю зібрану воду можна легко злити, і натяжна стеля прийме після цього початковий вигляд. До того ж ваша квартира виявиться в цілості й схоронності від вологи. Додатковою зручністю натяжної стелі, є світильники, вбудовані в нюю, вони легко монтуються і при нагоді їх також легко зняти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий