четверг, 16 апреля 2020 г.

Натяжні стелі ідеальне рішення для красивого інтер'єру.

Установка натяжних стель ідеальне рішення для створення красивого дизайну інтер'єру!

За допомогою натяжних стель можна створити дійсно унікальний дизайн інтер'єру будь-якого приміщення. Все завдяки прекрасній технічнії функціональності і неповторності властивостей матеріалів, з яких створюються натяжні стелі Брітон. Ці стелі дозволяють дизайнерам розробити найрізноманітніші стилі оформлення: від класики до постмодерну. Купити натяжну стелю в Хмельницькому, та й в Україні можна в нашій компанії «Брітон». У нас також надаються послуги з монтажу натяжних стель.

При створенні дизайнерського проекту приміщення, що включає в себе планування перегородок і стін, вибір меблів і інших деталей обстановки, не малу роль грає рішення про вибір матеріалів обробки стелі. Добре оформлена стелю і правильне освітлення здатне створити в кімнаті особливу атмосферу тепла і затишку. Тому не дивно, що натяжні стелі зараз користуються чималою популярністю в Україні.

В основі будь-якої натяжної стелі лежить полівінілова плівка. Раніше практично всі плівки для натяжної стелі були глянцевими, що візуально збільшувало простір кімнати. Зараз же крім глянцевих натяжних стель існують також матові, перфоровані і сатинові плівки. Всі вони можуть мати різний відтінок кольору. На деяких же і зовсім можуть бути намальовані якісь зображення.

Переваги натяжних стель:
1) Легка і швидка установка натяжної стелі, яка не вимагає від фахівців підготовки стелі і прибирання меблів з кімнати.
2) Великий термін корисної експлуатації.
3) Натяжні стелі мають пиловідштовхуючі властивості.
4) Здатні захистити від протікання, так як витримують близько ста літрів води.

Комментариев нет:

Отправить комментарий