воскресенье, 5 мая 2019 г.

Французькі натяжні стелі. Властивості.

У статті розповідається про переваги французьких натяжних стель.

Французькі натяжні стелі стали в наші дні справжнім еталоном якості виготовляємого матеріалу при демократичній вартості. Французькі полотна екологічно безпечні, так як плівка ПВХ не виділяє в атмосферу шкідливих домішок.

Французькі натяжні стелі мають безліч позитивних якостей:

1. Естетичним зовнішнім виглядом і багатою палітрою кольорів. Це дає можливість фахівцям експериментувати з дизайном приміщення і створювати в ньому будь-який стиль;

2. Тривалим строком експлуатації. Натяжні конструкції з Франції мають гарантію терміном до 10 або навіть до 15 років. За весь період служби вони не вицвітають, не втрачають форму і міцність;

3. Спроможність захищати кімнату від потопів, які можуть влаштувати забудькуваті сусіди зверху;

4. Швидкістю і легкістю монтажу та демонтажу.

Покупців влаштовує ще одна особливість, французьких натяжних стель - вони не потребують трудомісткого і складного догляду. Їх не треба мити і фарбувати. Просто поверхня полотна час від часу протирається м'якою серветкою.

Натяжні стелі, вироблені у Франції, вважаються екологічно чистими, міцними, хоча їх плівка досить тонка. Вони відрізняються різноманітністю фактур і великої палітрою кольорів. Полотна морозостійкі і не підтримують горіння.

При монтажі французьких полотен з'являється унікальна можливість надання їм незвичайної форми. Дизайнери створюють різні арки і ніші, де в подальшому розміщується оригінальна підсвітка. Роль такого підсвічування зазвичай виконують сучасні світлодіодні лампи.

Однією з найперших французьких компаній, яка освоїла випуск натяжних стель, є компанія «Баррісон». Сьогодні «Баррісон» - це лідер по виготовленню стель з ПВХ-плівки. Вона активно створює і освоює інноваційні технології в цій сфері. Саме «Баррісон» розробила стелі під назвою «Зоряне небо», які неймовірно затребувані у наших нинішніх покупців.

Не менш відомим і популярним виробником натяжних стель з Франції вважається компанія «Кліпси». Натяжні конструкції цієї компанії славляться своєю незмінною якістю і різноманітною гамою кольорів. «Кліпси» також виробляє чудові акустичні вироби. Їх можна монтувати не тільки в житлових приміщеннях, але і в офісах, торгових комплексах і розважальних центрах.

Висока якість стель з Франції потребує хорошого выдношення і вмілої установки. Тому довіряти їх монтаж в Україні слід професіоналам компанії ВРІТОН у нас всі фахівці високого класу і мають великий стаж роботи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий