воскресенье, 12 мая 2019 г.

Натяжні стелі можуть «дихати»!

Натяжні стелі можуть «дихати»? Невже правда?

Безсумнівно, натяжні стелі є сучасним і вже цілком доступним видом обробки. Різноманітність кольорів, фактур і навіть малюнків дозволяє перетворити легко приміщення. Однак, часто ми замислюємося, наскільки екологічні такі стелі, адже дуже часто вони виготовляються з плівки ПВХ. Технології рухаються вперед, і сьогодні ми можемо вибрати для обробки так звані «дихаючі» стелі. Що ж це таке? Чи не черговий, це прийом виробників?

Дихаючі полотна виготовляються з матеріалів високої якості з мікроперфорацією або з полівінілхлоридної Мікроперфорованої плівки (цей варіант зустрічається рідко). Основа просочується поліуретаном, який попереджає появу грибків і плісняви. Завдяки нанесеним мікроотворами полотно пропускає повітря і між ним і основною стелею відбувається циркуляція повітря.

Так чому ж новий вид стель краще?
1. Такі полотна екологічні і безпечні. Вони не виділяють запах, небезпечних хімічних сполук, важко спалахують.
2. Дихають стелі і не провисають, не змінюють з часом колір, не поглинають запахи, в кілька разів міцніше плівкових стель.
3. Як правило, це полотна без швів, що покращує зовнішній вигляд стелі і дозволяє нанести на них фото різних розмірів.
4. Монтаж дихаючих натяжних стель проводиться без застосування теплової гармати, що не шкодить обробці приміщень і обстановці.
5. Вони легко переносять перепади температур, низькі температури, тому можуть використовуватися в обробці лоджій, балконів і не опалювальних взимку приміщень.

Однак,
1. Через наявні отвори, такий вид полотен довго не зможуть утримувати воду.
2. Вартість нового виду стель вище звичайних.

Як бачите переваг у дихаючих стель предостатньо, і тому можна сказати, що цей вид обробки - один з кращих варіантів на сьогоднішній день.

Комментариев нет:

Отправить комментарий