пятница, 12 июля 2019 г.

Футуристична квартира в стилі хайтек.

Як виглядає авангард в дизайні інтер'єру?

Футуристична квартира означає зберігання форм й сучасних матеріалів. Архітектори зі студії Хмельницька спроектовали чудову квартиру з бетонним кубиком, яка створює сучасний і мінімалістський декор. Яскраво виражена свобода дизайну і незвичайні форми, присутні в оформленні, роблять інтер'єр футуристичним.

Основна ідея плоского дизайну, це було «приміщення» в простий, білий внутрішній простір, бетонний куб. Сира кубовидна форма оточена меблями у вітальні, їдальні і коридорі.

Квартира з бетонним кубом: прості форми.

Квартира з бетонним кубом за своїм характером нагадує футуристичний інтер'єр. У ньому переважають прості форми, вирішальним елементом яких є конкретний куб - куб. У ньому знаходиться технічна кімната, головна ванна кімната та біо-камін, видимий з вітальні. Куб перетворюється в коридор, де ви можете побачити приховані двері в вищезгадані кімнати. В кінці є дзеркало, яке візуально розширює простір. Характерними елементами дизайну інтер'єру, якому приділяють найбільшу увагу, є оригінальні форми меблевого корпусу і натяжна стеля зі світлодіодним підсвічуванням. Необроблені будівлі, оздоблені бетоном, оточені білою круглою вітальньою з їдальнею і коридорами. Вітальня з кухнею є ще одним відкритим плануванням з будівлями з характерним горизонтальним поділом. Завдяки цьому все оптично подовжуються. Вітальня світла, що додатково підкреслюється сніжно-білими меблями. Кухня і вхід в квартиру, розташовані в нішах, підкреслені сірим кольором, ідеально збігається з кольором бетонного куба. Їдальня була повністю освітлена, світиться натяжною стелею - яка створили професіонали Брітон.

Сучасні інтер'єри: декоративний бетон і натяжна стеля.

Бетон на стіні також з'являється в спальні, вписуючись в суворий клімат інтер'єру квартири. Він розташований за узголів'ям ліжка. Тут можна побачити також круглі форми білих меблів, побудовані для цього проекту. Вони також з'являються на шафах і в світлодіодних лініях, які є основним освітленням в квартирі. Такі світлові установки прекрасно підкреслюють бетонний куб. У ванній кімнаті на стіні з'явилася мінеральна штукатурка, що імітує бетон, і цікава мозаїка, що імітує краплі дощу. Відповідно, тут також є бетонна стіна, а білий фон для ванної кімнати красиво представлений на задньому плані.

- Хороша ідея: якщо ви мрієте про стелю з підсвічуванням в інтер'єрі, натяжна стеля Briton буде хорошим вибором. Її конструкція легка і довговічна - вона не перевантажує стелі або конструкції будівель. Матеріал зберігає свої властивості протягом усього життя. Стелі Briton мають багаторічну гарантію. Ми можемо вибрати стелі з дзеркалами, матові, шовковисті, ажурні, з підсвічуванням. Ви можете адаптувати будь-який тип стелі як для творчих, так і для функціональних цілей. Натяжні стелі Briton надають величезні можливості декорування - з них ви можете отримати будь-яку форму (арки в вертикальній і горизонтальній площинах, переломлення площини, кола, колон і карнизів). Крім того, у нас є можливість установки будь-якого типу освітлення, вентиляції, пожежних сповіщувачів, спринклерів, систем сигналізації та т. д. Прекрасно маскують установки, що працюють на реальні стелі, і мають можливість багаторазового збирання та розбирання. Таким чином, це дає легкий і швидкий доступ до установки під стелею.
Оригінальна квартира має футуристичний і сучасна декор. Завдяки використанню білих і сірих та однорідних обробних матеріалів, інтер'єр квартири залишався світлим та просторим, а завдяки розташуванню та складуванню функцій окремих кімнат в "кубистическом", навіть мінімалістичному стилі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий