пятница, 5 июля 2019 г.

Глянцеві натяжні стелі, їх переваги.

Натяжні стелі бувають різних типів. Вони можуть матовими, можуть бути глянцевими. Їх установка займає не так вже й багато часу і вони привнесуть в ваш інтер'єр нове життя. Найбільш ефектними є глянцеві стелі, так як їх відбиває поверхня буде добре виглядати практично в будь-якому інтер'єрі і привнесе в нього багато нового.

Сама глянсова плівка, з якої складається глянсова натяжна стеля, складається з ПВХ. ПВХ плівка в залежності від країни, в якій вона зроблена, може бути різної ширини. Наприклад, якщо стеля зроблений з плівки з Франції та Німеччини, то ширина може бути 1,3-1,8 метра. А якщо натяжна стеля, з плівки, виробленої в Росії, то її ширина становить 1,3-1,4 метра. Лакові глянцеві стелі не виробляють в тканинному варіанті. З одного боку це плюс, так як тканинні варіанти, погано відновлюють після потопів, на них залишаються плями і розводи. У глянсових натяжних стель є безліч плюсів і переваг, ось деякі з них: Глянцеві стелі створюють ідеально гладку поверхню, яка начебто покрита лаком.

Глянцеві світловідбиваючі стелі, добре підходять для кімнат, в яких тісно, ​​мало місця і низькі стелі. Вони збільшують простір в кімнаті, тим самим за рахунок стелі ви можете візуально збільшити кімнату. Глянцеві стелі чудово будуть виглядати, якщо у вас на стінах висітимуть будь-які світильники. Такі світильники будуть переливатися, і відбиватися на стелі, тим самим створюючи чудовий ефект від перебування в кімнаті.

Глянцеві стелі можуть бути різної кольорової гами, практично який ви побажаєте колір, може виявитися у вас на стелі. У глянсових стель так само є ще один невеликий плюс. Так як вони нагадують глянцеву поверхню меблів, якщо ви виберете стелю в кольоровій гамі з меблями, це може набагато збільшити загальний декоративний ефект від кімнати.

Глянцеві стелі досить міцні і еластичні, тому ви можете не боятися протіків води. Але якщо вони все-таки відбудуться, то ви можете викликати майстра і він за невеликий проміжок часу, приведе вашу стелю в початковий стан. Якщо ви втомилися від звичайних матових і нудних поверхонь в своїй кімнаті. Те глянцеві стелі, будуть як не як до речі. Так як вони привнесуть в обстановку ефект свободи і новизни приміщення.

Глянцеві стелі створять ексклюзивний інтер'єр, який буде практичний і довговічний.

Комментариев нет:

Отправить комментарий