четверг, 11 июля 2019 г.

Технологія виготовлення натяжних стель DPS Picture.

Технологія виготовлення натяжних стель DPS Picture, системи DPS.

Система зображень DPS - це можливість надрукувати будь-яку графіку на натягнутому полотні. Єдиним обмеженням є розмір графічного файлу. Фотографія із занадто низьким дозволом на відбитку буде масштабувати, що негативно позначиться на її естетичні цінності.

Завдяки можливості комбінувати систему зображення DPS з іншими продуктами групи DPS, створити унікальну конструкцію стелі дуже просто. Оскільки друк використовується на прозорому розтяжному покритті, ніщо не заважає установці світлодіодів над ним, завдяки чому ми будемо висвітлювати всю кімнату, створюючи дивовижну обстановку. Подивіться, як виглядає зоряне небо!

Установка стелі з печаттю.

Система зображень DPS нічим не відрізняється від класичної DPS, коли справа доходить до збірки. Як і стандартна натяжна стеля, вона кріпиться до алюмінієвих профілів, що вкручуються в стіну. Покриття, вбудоване в кути приміщення, підтримується при постійній високій температурі за допомогою газових плит, а потім вона прикріплюється до профілів, починаючи від кутів і поступово прямуючи по сторонам сторін.

Установка стелі для картин DPS трохи складна, тому рекомендується користуватися професійними послугами дистриб'юторів DPS. Це також гарантія швидкої збірки. У стандартній кімнаті з чотирма кутами і площею стелі близько 20 кв. м. всі роботи займуть всього кілька годин! Більш того, немає необхідності виносити обладнання з приміщення на час монтажу натяжної стелі - досить перемістити квіти, які не переносять високих температур.

Система DPS Picture в офісі.

На додаток до вищезазначеного з'єднанню з системою освітлення DPS, також можливо встановити таке покриття на стіні. Для цієї мети використовується настінна система DPS, яка підтримує вертикальну структуру і запобігає її деформацію. Якщо вам набридли старі шпалери, то розтягнуті стіни з малюнком стануть їх покращеною версією.

Інший варіант використання натяжної мембрани з принтом - це створення стельових світильників DPS Lume з вашої улюбленої фотографією або графікою. Це дозволить вам ще більше персоналізувати простір навколо нас.

Система DPS Picture в ресторані.

Як і будь-яке покриття DPS, система зображення DPS гарантує довговічну і красиву стелю, яка зберігає незмінні кольори протягом багатьох років. А також вона гіпоалергенна, що особливо важливо, якщо хто-небудь з членів сім'ї страждає алергією або хоче встановити стелю в громадських місцях. Також варто пам'ятати про можливість покриття стелі спеціальним антибактеріальним засобом, що зробить її ідеальним рішенням для медичних установ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий