понедельник, 8 июля 2019 г.

Нюанси монтажу натяжних стель.

Сучасні технології значно полегшили процедуру ремонту житлових і суспільно-адміністративних приміщень. Монтаж натяжних стель є яскравим доказом цього. Даний метод дозволяє швидко і з малими витратами влаштувати якісне, гладке і красиве покриття. Ключовим гідністю цієї технології є те, що вона не вимагає ретельної підготовки старої поверхні.

Попередні роботи при установці натяжної стелі.

Перед натягуванням полотнища потрібно переконатися в тому, що в стелі відсутні тріщини, які в подальшому могли б привести до більшої деформації. Якщо є щось подібне, то слід ретельно обробити поверхню цементним розчином і ґрунтовкою.

Наступним етапом є установка каркаса, до якого в подальшому прикріплюється полотно натяжної стелі. Каркас закріплюється в декількох сантиметрах від поверхні і розташовується по всьому периметру приміщення. При цьому необхідно уважно стежити за рівнем направляючих, тому що в подальшому це позначиться на якості стелі.

Установка натяжної стелі.

Після проведення всіх описаних вище робіт, необхідно:

- прикріпити підготовлене полотнище до каркасу по всій площі;

- встановити в центрі кімнати теплову гармату;

- прогріти матеріал до потрібної температури.

Натяжна стеля розтягується під впливом гарячого повітря і приймає потрібну форму. В результаті вона створює дивно рівну поверхню. При необхідності можна створити багаторівневу конструкцію, однак для цього буде потрібно установка спеціального каркаса. Завдяки цим перевагам натяжні стелі BRITON Україна і користуються таким великим попитом на ринку країни.

Комментариев нет:

Отправить комментарий