воскресенье, 10 мая 2020 г.

Як заробити на установці натяжних стель?


Якщо мрієте розпочати свій бізнес, це не проблема, пропонуємо почати з установки натяжних потолков. Реалізація такої бізнес-ідеї не вимагає надто великого стартового капіталу і під силу майже кожному. Популярність цього бізнесу пояснюється великим попитом на дану послугу як в великих містах, так і невеликих сільських селищах. Чинний ринок викликає високу конкуренцію, адже технологія установки стель нехитра і не потребує особливого професіоналізму.

Натяжна стеля - це вінілова плівка, натягнута при нагріванні. Плівка фіксується на рамку, прикріплену до стіни. Монтаж триває близько 2-4 годин. Перевага в тому, що всього за кілька годин замовники набувають нової красивої стелі і кімната, після завершення роботи монтажників, не потребує інтенсивного прибирання.

Ціни і окупність:

Якщо хочете отримати найвигідніші ціни на комплектуючі та плівку звертайтеся в компанію Брітон Хмельницький Україна. Наші ціни на натяжні стелі доступні і вже багато майстрів з установки натяжних стель працюють з нами. Ми крім плівки ПВХ пропонуємо якісні комплектуючі як від українських виробників так і європейських виробників, ціни вас порадують. Стелі преміум класу, з можливістю фотодруку, так само доступні.

Монтаж натяжної стелі зазвичай надається за квадратний метр, але так само за доплату встановлюються лампочки, люстри, від 50 грн. за точку. Приблизно активно працююча фірма встановлює на місяць близько 500 кв.м натяжних стель. Їх робота з лишком окупається і однозначно, таке вкладення є прибутковим і вигідним, більш детально за закупівельними цінами можна проконсультуватися з нашими менеджерами.

Як вести бізнес:

Грамотна організація бізнесу надасть вам бажаний потік клієнтів і зробить ім'я ваші фірмі. Зв'язки допоможуть вам знайти замовників через будівельні компанії, що будують нові будинки.

У нових квартирах часто встановлюють натяжні стелі, з метою економії коштів і часу, співпрацюйте з дизайнерами інтер'єрів. Така співпраця може стати взаємовигідною. Якщо зв'язків в будівельних компаніях у вас немає, то самостійний пошук клієнтів в новобудовах дасть свої плоди.

Займайтеся активними продажами своїх послуг, тоді ваш штат співробітників розшириться, а ви, замість монтажу, почнете займатися тільки організаційними питаннями, маючи свій офіс і надійну команду. Грунтуючись на спільну роботу з компанією Брітон Хмельницький Україна ви отримаєте надійного партнера і вигідні ціни. Візьміть до уваги, що наша продукція має всі сертифікати відповідності, при цьому ваші клієнти будуть впевнені у високій якості і безпеці встановлених стель.

Натяжні стелі в будинку, це сучасно, модно і ознака вишуканого смаку господарів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий