пятница, 8 мая 2020 г.

Наймодніші натяжні стелі.

Наймодніші натяжні стелі завжди можна купити в компанії Брітон Хмельницький Україна.

Як красиво оформити стелю? Останнім часом для цієї мети використовують натяжні стелі. Якщо раніше асортимент таких стель був невеликий, то тепер різноманітність просто вражає.

Фактура стелі.

Перш за все потрібно вирішити, яка фактура стелі підійде до інтер'єру кімнати. Натяжні стелі виготовляються з різних матеріалів і відповідно, вигляд стелі і її фактура буде залежати від обраного варіанту. Стелі натяжні можуть бути:
- з фактурою під мармур;
- із дзеркальною поверхнею;
- з блиском металу;
- глянцеві;
- з ефектом щільної тканини.

Найбільш доступними за ціною є стелі з фактурою тканини. Вони ідеально підходять до кімнат оформленими в класичному стилі, так як дають матову, ідеально рівну поверхню.

Якщо висота приміщення не надто висока, то краще вибрати стелі з блиском. Це можуть бути дзеркальні, глянсові полотна, або стелі з металевим блиском.

Фактура мармуру або деревини підходить в основному для оформлення окремих елементів, так як такі натяжні стелі виглядають не зовсім естетично, та й за ціною є найдорожчими.

Форма.

Слід пам'ятати, що за допомогою форми стелі можна візуально коректувати площу приміщення. На зміну звичайним стелях, прийшли стелі самих різних видів та форм.

Один з варіантів це багаторівневі стельові конструкції. Найкраще такі стелі будуть виглядати в високих приміщеннях. Рівнів в такій стелі може бути кілька, що дозволяє цікаво поєднувати різні види і кольору стельових полотен. За допомогою рівнів можна виділяти окремі зони в приміщенні, наприклад зону для комфортного відпочинку або ігрову зону. За допомогою плавних, гнучких ліній можна виконати дуже красиві конструкції, а додаткове підсвічування тільки підкреслить оригінальність.

Арочні конструкції. За рахунок плавних переходів зі стелі на стіну, такі натяжні стелі виглядають дуже незвично. Функціональною особливістю є те, що під ними можна встановити різні комунікації, а при необхідності, монтувати і демонтувати настінну частина.

Дуже оригінально і кілька футуристично, виглядають стелі зроблені у формі дзвону. Вони добре підходять для великих приміщень, виконаних в стилі авангард або класика. Такі стелі надають приміщенню урочистості і парадності.

Іноді в дизайні приміщень застосовують натяжні стелі в формі усіченого конуса. На вершині конуса розташовують люстру, а по периметру встановлюють додаткові світильники. Для такого виду стелі необхідно великий простір.

Ще одним варіантом є хвилеподібні стелі. Ефектно виглядає така конструкція в довгих приміщеннях, наприклад, коридорах. Причому хвилі можуть бути як одноманітними, так і різної висоти.

Французькі натяжні стелі характеризуються великим асортиментом і кольоровою гамою. Окремо можна виділити відмінну якість таких стельових покриттів.

Великий вибір натяжних стель зробить будь-який інтер'єр оригінальним, стильним і красивим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий