понедельник, 18 мая 2020 г.

Натяжні стелі в новобудові.

Як правильно зробити натяжні стелі в новобудові?

Квартири в новобудовах як правило в нашій країні в 99% випадків продають без ремонту. А це значить, ремонт потрібно робити новим її власникам, обов'язково враховуючи осадку будівлі з ризиком появи тріщин на стінах і на стелі. Отже, потрібно вибирати будівельні матеріали, які не схильні до деформації або зможуть ефектно її приховати. Одним з найбільш вдалих прикладів є натяжні стелі. За допомогою експертів сервісу онлайн-послуг компанії Брітон ми розповімо про переваги натяжних стель і принципах монтажу в новобудовах.

Особливості натяжних стель.

Головна перевага натяжних стель - еластичність і стійкість практично до будь-яких деформацій, неминучих при осіданні будинку. До інших достоїнств матеріалу можна віднести естетичність і високу технологічність: поверхня залишиться красивою і ідеально рівною, навіть якщо на основному стелі з'являться тріщини. На це не здатні інші варіанти обробки стель - навіть гіпсокартонні, за якими відразу будуть помітні сильні перекоси.

Важливо враховувати й економічну складову: витрати на стелі окупаються їх експлуатаційним терміном, який перевищує 10 років. А якщо виконати монтаж ідеально, за фактом матеріал буде служити до 25 років, може і більше. В цілому розцінки на будівельні роботи, у вигляді монтажу натяжних стель, невисокі - у майстрів на сервісі коштують дешевше, ніж оштукатурювання і фарбування поверхні.

Інші властивості натяжних стель:

• висока міцність;

• здатність витримувати до 100 кг води на 1 м квадратний;

• водовідштовхувальні властивості.

Секрети правильного монтажу натяжних стель в новобудовах!

Головна рекомендація - замовляти професійні оздоблювальні роботи у перевірених майстрів, попередньо ознайомившись з портфоліо і відгуками від попередніх замовників. В цілому монтаж натяжних стель краще здійснювати, коли інші оздоблювальні роботи завершені. Цей захід продиктована турботою про збереження чистої поверхні стелі. Якщо стіни в кімнаті обклеєні шпалерами, слід дочекатися повного висихання клею, так як прогрів кімнати до 50 градусів Цельсія може спровокувати відшарування шпалер.

Якщо монтаж стелі відбувається в холодний період, слід проводити установку тільки в опалювальних приміщеннях. Якщо ж хочеться встановити натяжні стелі на балконі або неопалювальній лоджії - краще замість плівки ПВХ вибирати тканинні поверхні, хоча сучасні плівки теж надійні і нічим не поступаються.

Комментариев нет:

Отправить комментарий